Sign in / Join

Zilveren Erepenning gemeente Apeldoorn voor Rik Keizer

Rik Keizer heeft dinsdag 20 juni 2017 uit handen van loco-burgemeester Johan Kruithof de Zilveren Erepenning van de gemeente Apeldoorn ontvangen. Dit gebeurde tijdens de installatie van de eerste ambassadeurs van de Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst.

Uit de Minima-effectrapportage van de gemeente Apeldoorn van december 2016, blijkt dat er 3369 kinderen opgroeien in Apeldoorn-Voorst in een minima-gezin. Helaas bereikt de Stichting maar 1240 kinderen van deze totale groep. Met dit ambassadeursnetwerk kunnen er nog meer kinderen geholpen worden.

De heer H.G. Keizer heeft zich de afgelopen 20 jaar op verschillende manieren ingezet voor mens en maatschappij. In het bijzonder is hij de laatste 9 jaar zichtbaar actief geweest als voorzitter voor Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst en initiatieven binnen het Apeldoornse bedrijfsleven. Hij is tevens een actief lid van Rotary Apeldoorn vanaf 1997. In deze hoedanigheid heeft hij zich het lot van Apeldoornse kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen altijd aangetrokken. Hij was de gangmaker binnen de Rotary voor het project ‘Apeldoorn Dineert’, dat plaatsvond in de jaren 2012 t/m 2015. De opbrengst kwam telkens geheel ten goede aan Leergeld.

Behalve zijn activiteiten voor Stichting Leergeld, is Keizer ook vijf jaar lang voorzitter geweest van de Bedrijvenkring Apeldoorn Centrum (BKA Centrum). Ook voor de detaillisten in de binnenstad heeft hij zich jaren ingezet als lid van de werkgroep BOA (Binnenstad Ondernemers Apeldoorn).

 

.