Sign in / Join

Oogstfeest Loenen

Kom zondag 6 augustus naar Loenen op de Veluwe en doe mee aan het gezellige oogstfeest op en rond boerderij de Groote Modderkolk. Het graan op de akkers van Natuurmonumenten is rijp om geoogst te worden. Kom kijken hoe dat in zijn werk gaat en hoe dat ging! Er zijn oude en nieuwe landbouwwerktuigen in actie te zien. Op de boerderij van Natuurmonumenten is een gezellige markt met producten en er zijn verschillende sportieve activiteiten voor jong en oud.

 

Oogstfeest

Met oude machines en tractoren wordt uitbundig het oogstfeest geopend. Alles op volle toeren. Er zijn demonstraties met paarden en schapen drijven. Er is een markt gericht op producten van het land. Met de huifkar kan een rit worden gemaakt langs de akkers over de Loenense enk.

 

Activiteiten voor Kinderen

Voor kinderen is er een uitgebreid programma met leuke OERRR-activiteiten, als spelen met stro, kalfjes knuffelen en boswachter van OERRR. Ook kun je deelnemen aan sportieve activiteiten voor het hele gezin met ‘Sportieve Evenementen Peter Oversteegen’ en ATB-club ‘Last Gear.

 

WAAR & WANNEER

Wanneer:

Zondag 6 augustus 2017 - 11:00 uur tot 16:00 uur

Waar:

Het evenemententerrein ligt aan de Vrijenbergweg 24 in Loenen.

Wie:

De entree is voor leden € 2,50, niet-leden betalen € 3,50. Via www.natuurmonumenten.nl zijn kortingskaarten te bestellen. Kinderen mogen gratis naar binnen.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl voor meer informatie en het zomerprogramma.