Sign in / Join

eigen apeldoorn #36 lente 2017 is er weer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf volgende week gaat de lente editie 2017 in de verspreiding. En aangezien we tegenwoordig ook een webwinkel hebben, met de lekkerste recepten, kookspulletjes en ingrediënten, kan je bij koksland.nl  nu ook één, vijf, tien of zelfs vijfentwintig exemplaren bestellen zonder abonnement. Leuk als je in deze editie staat voor je vrienden, familie, receptie, wachtkamer of relatie's.

Deze lifestyle editie heeft dit nummer o.a. een groot interview over citymarketing met Ilse Harmelink, de portfolio reportage is met Hanspeter Nagtegaal, in de veel besproken rubriek 'het stel' ontdek je de relatie van Petra en Enno Troost, de column is wederom van Sjoerd Stellingwerf, eigen ideaal is over de Denksportvereniging Apeldoorn-Noord, koken met... is deze editie met Maurice Langezaal en eigen ambacht met WortelWoods.

De ondernemers editie heeft dit nummer o.a. een groot interview met de nieuwe directie van de Rabobank, de zzp-er van deze editie is Bert Anvelink, de column is van Antoine Joosten, de autotips van Frank van Klink, het interview met Co & Co gaat over twee broers die een jongensdroom hebben met hun Tri-Bikes, een portret van Jonathan Kleppe, Jan-Pieter Kroezen verteld alles over zijn Planet Freshness, Gerard Mulder is in de cloud en natuurlijk zoals altijd de partypagina's!

De lente editie van eigen apeldoorn #36 in je brievenbus voor euro 7.50 incl btw en verzendkosten. Je kan op onderstaande link één, vijf, tien of vijfentwintig exemplaren bestellen!

https://koksland.nl/product-categorie/eigen-apeldoorn/