Sign in / Join

MANSION24 WINT DUTCH RETAIL AWARD

Mansion24 in Apeldoorn wint vakjuryprijs Dutch Retail Experience Award voor ‘meest innovatieve winkel in Nederland’ 

 

 

Beleveniswinkel Mansion24 wint de prestigieuze vakjury prijs van de Dutch Retail Award Nederland in categorie ‘most innovative store’. Eigenaar Robin Batens nam afgelopen zondag 10 juli de vakjuryprijs in ontvangst op de Modefabriek in Amsterdam, dé toonaangevende fashionbeurs voor retailers.

In Mansion24 op het Leienplein in Apeldoorn worden menswear, accessoires, muziek en café onder één dak gepresenteerd. Service, creativiteit, duurzaamheid en vakmanschap staan hoog in vaandel. De winkel is sinds oktober 2015 gevestigd op het Leienplein in Apeldoorn en is geopend van woensdag t/m zondag. De focus is op eigen inwoners maar ook dagjesmensen, vakantiegangers op de Veluwe en regionale bezoekers.

‘Deze award geeft aan dat we met het toepassen van innovatieve winkelconcepten in de goede richting bezig zijn!’

Robin Batens , eigenaar van deze beleveniswinkel: ,,Mansion24 zie ik als een ontdekkingsreis voor de klant: we hebben een duidelijke koers maar streven ernaar om ook de niet gebaande wegen te bewandelen. We proberen te prikkelen, te verrassen en op avontuur te gaan door verrassende activiteiten en uitbreiding van productlijnen. Als het idee ons aanspreekt, is het niet langer een idee maar gewoon, doen, durven en doorpakken. We worden gewaardeerd door onze eigenzinnigheid: een glimlach kost niets maar levert veel op!

 

En, we durven samenwerking op te zoeken: dat deden we al met Plato (muziek) en tapasrestaurant ‘De Buren’ of een pop-up store op het Drakenbootfestival, maar bijvoorbeeld ook door dit najaar podium te bieden voor een Apeldoorn brede foto-expositie én onze benedenverdieping ter beschikking te stellen voor hoogwaardige vintage meubelen. Deze award levert voor ons het bewijs dat we met het toepassen van innovatieve concepten in de goede richting bezig zijn”.

Mansion24 is de enige winkel in Gelderland die door de Dutch Retail Award genomineerd was voor de categorie ‘most innovative store’ Op zondag 10 juli behaalde het de tweede prijs van de publieksjury en de eerste prijs van de vakjury in deze categorie. De winkel is open van woensdag t/m zondag. Meer informatie: www.mansion24.com